Matematik

Partiel integration e^2xy

25. december 2020 af Hallo12344321 - Niveau: A-niveau

Hej :),

Jeg er lidt usikker på om det er rigtigt det jeg tænker. Hvis  e^2xy skal partiel integres med hensyn til x, altså y bliver en konstant, så vil det vel give 2y^2xy, ik?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2020 af mathon

                \begin{array}{llll} \int e^{2y\cdot x}\,\mathrm{d}x=\frac{1}{2y}\cdot e^{2y\cdot x}+k_x \end{array}


Svar #2
25. december 2020 af Hallo12344321

Jeg kan se at jeg mangler et e ved spørgsmålet 0, men så er det rigtigt vel ik? Det som der blev skrevet ved spørgsmål 0


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. december 2020 af mathon

                 \begin{array}{lllll} \textup{Partiel differentiation:}&\frac{\partial }{\partial x}\left ( e^{2y\cdot x} \right )=2y\cdot e^{2xy} \end{array}


Svar #4
25. december 2020 af Hallo12344321

Mange tak Mathon :)


Skriv et svar til: Partiel integration e^2xy

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.