Matematik

bestem

06. januar 2021 af Iamgod69 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er brug for hjælp med denne opgave. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2021 af mathon

Begynd med at differentiere.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=3x^2-6x-9 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2021 af mathon

          \small \begin{array}{lllll} \textup{Ekstrema kr\ae ver:}&f{\, }'(x)=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{tangentligning:}\\& y=f{\, }'(x_o)\cdot (x-x_o)+f(x_o) \end{array}


Skriv et svar til: bestem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.