Fysik

Fysik

07. januar 2021 af Antoncolding - Niveau: C-niveau

Ved afbrænding af 1 ton kul i et kraftværk omsættes ca. 29 GJ.

Hvor meget kul (f. eks. i ton) skulle der afbrændes for at dække Danmarks samlede energiforbrug

på642PJ,dvs. 6,42×1017J??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} m=\frac{6.42\cdot 10^{17}\;J}{2.9\cdot 10^{10}\;\frac{J}{ton}}=2.21\cdot 10^7\;ton \end{array}


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.