Matematik

Hvis b=0 og/eller c = 0 er det så en andengradsfunktion?

08. januar 2021 af marielouisers - Niveau: B-niveau

Hvis b=0 er det så en andengradsfunktion? hvorfor/hvorfor ikke?

Hvis c=0 er det så en andengradsfunktion? hvorfor/hvorfor ikke?

Hvis både a og b =0 er det så en andengradsfunktion? hvorfor/hvorfor ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af OliverHviid

En andengradsfunktion er en funktion hvor x optræder i 2. potens altså x^2, dvs. f(x)=x^2 f.eks. er en andengradsfunktion. b og c må gerne være 0, men a skal være forskellig fra nul for hvis a var nul så ville x ikke optræde i 2. potens.


Skriv et svar til: Hvis b=0 og/eller c = 0 er det så en andengradsfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.