Matematik

Differentialligninger - graf stemmer ikke overens med betingelser

08. januar 2021 af Peter2235 - Niveau: Universitet/Videregående

Direkte til sagen;

Vi har differentialligningen vedhæftet som (1)

Vi ved, at

W ' (0) = 320

W(0) = 0

M=8000

På baggrund af det har jeg beregnet λ = 1/25

En løsning til differentialligningen skal nu findes.

Uanset om jeg gør dette i hånden eller med lommeregner, ender grafen for W(t) ikke med at opfylde betingelserne, altså at W(0)=0 og W '(0) = 320

Nogen der kan vise hvordan man får dem flettet ind?

Vedhæftet fil: 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2021 af peter lind

Så har du formentlig regnet W'(0), W(0) eller M forkert ud


Skriv et svar til: Differentialligninger - graf stemmer ikke overens med betingelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.