Fysik

Lineær sammenhæng, resistor

09. januar 2021 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man ud fra en lineær graf/funktion, se at der er tale om en resistor?

Ud af x aksen er I=ampere og op af y-aksen er U=Volt.

Og hvordan kan man bestemme en værdi for resistorerens resistans ud fra den lineære sammenhæng?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2021 af peter lind

U = R*I giver en lineær sammenhæng gennen (0, 0) med hældningskoefficienten R


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng, resistor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.