Matematik

Rumfang af en kasse

13. januar 2021 af Anonym2006 - Niveau: 8. klasse

(Der er et billede vedhæftet)

Spørgsmålet lyder. 

En dag er der 120 liter vand i den kasseformede beholderen Hvor højt står vandet i beholderen?

Den "kasseformede beholder" er på billedet ellers er målene

6,8 DM Højde

4dm Brede

7,5 Længde

Vedhæftet fil: Vandbeholdere.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af ringstedLC

1 dm3 = 1 L.

1. Beregn cylinder/kasse rumfang i dm3.

2. Sæt rumfanget af kassen til 120 = 4 · 7.5 · højde ⇒ højde = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2021 af BuusNu

Til opgave 1: Du skal først beregne rumfanget af kassen og cylinderen. Derefter kan du udregne hvor meget vand i dem, fordi du ved at en 1 m^3 kan indeholde 1000 liter vand


Skriv et svar til: Rumfang af en kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.