Fysik

Fysik svar samt spg

20. januar 2021 af jegerherunderlortekarantæne - Niveau: C-niveau

Alba løber til bageren efter morgenmad.

Det tager hende 6 minutter og 40 sekunder at løbe strækningen, som er på 1500 m.

Bestem Albas gennemsnitshastighed.

v=1500/400=3,75 m/s

eller 

3,75*3,6=13,5 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2021 af qwerty42

Normalt i fysik vælger man at m/s som enhed for hastighed, det ville nok gå an at skrive km/t, da det handler om løb. Begge svar er dog rigtige; kan bare ikke lige se fremgangsmåden du bruger i 2'eren.


Skriv et svar til: Fysik svar samt spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.