Matematik

To rette linjer l og m er bestem ved ligningen

26. januar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan ordret forklare hvad jeg skal og hvad jeg ved allerede?

Vedhæftet fil: opg 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2021 af StoreNord

Du skal bruge lige store koefficienters metode. Det ved du allerede godt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2021 af PeterValberg

#0
Du bestemmer koordinaterne til skæringspunktet ved at
løse de to ligninger med to ubekendte, - der er flere metoder,
hvorpå du kan gøre det, - se < LINK > og eventuelt < LINK >

I beskrivelsen til videoen i det første link er der en oversigt,
så du let kan navigere i videoen...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2021 af mathon

                                     \small \begin{matrix} 4x-y=5\\ -2x+y=1 \end{matrix}


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2021 af janhaa

2x = 6

x = 3

y = -5 + 4x = 7


Skriv et svar til: To rette linjer l og m er bestem ved ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.