Fysik

kapitelopgave 2.5

27. januar 2021 af emmamuzze - Niveau: B-niveau

opgave 2.5

45,0 g is ved  [\unit[-16,0]{^\circ C}]  skal opvarmes til  [\unit[5,0]{^\circ C}]  .

Hvor meget energi skal der tilføres?

Husk, at der er tre processer.

vil i ikke hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2021 af mathon

\small \begin{array}{ccc} \textbf{opvarmning af is til smeltepunktet}&\textbf{smeltning af is}&\textbf{opvarmning af smeltevand}\\ \left ( 0.045\;kg \right )\cdot \left ( 2.0\;\frac{kJ}{kg\cdot C}\right)\cdot \left ( 16.0\;C \right )&\left ( 0.045\;kg \right )\cdot\left ( 334\;\frac{kJ}{kg} \right )&\left ( 0.045\;kg \right )\cdot \left ( 4.186\;\frac{kJ}{kg\cdot C} \right )\cdot \left ( 5.0\;C \right ) \end{array}


Skriv et svar til: kapitelopgave 2.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.