Matematik

En togtur starter kl. 14:48 og slutter kl. 15:22. Hvor lang er den samlede rejsetid?

03. februar 2021 af Irene11 - Niveau: 7. klasse

En togtur starter kl. 14:48 og slutter kl. 15:22.

Hvor lang er den samlede rejsetid?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af Moderatoren

Det er nok det antal minutter der går fra klokken er 14:48 til klokken er 15:22


Svar #2
03. februar 2021 af Irene11

#1

Det er nok det antal minutter der går fra klokken er 14:48 til klokken er 15:22

Ok tak, jeg fik det til at være 34 minutter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2021 af Soeffi

#0...Man kan gøre følgende:... 

15:22 - 14:48 = 
15 t + 22 m - (14 t + 48 m) = 
15 t + (22/60) t - (14 t + (48/60) t) = 
(15 - 14) t + ((22 - 48)/60) t = 
1 t - (26/60) t = 
60/60 t - 26/60 t =  
34/60 t = 0 t 34 m = 0:34 = 34 m.


Skriv et svar til: En togtur starter kl. 14:48 og slutter kl. 15:22. Hvor lang er den samlede rejsetid?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.