Matematik

bestemt integral

04. februar 2021 af MimiJac - Niveau: A-niveau

Er dette rigtigt?

\int_{-2}^{0} x^2+1 dx

x^3+1x = -10


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2021 af Anders521

#0

Er dette rigtigt?

\int_{-2}^{0} x^2+1 dx

x^3+1x = -10

Nej.


Svar #2
04. februar 2021 af MimiJac

Hvad gør jeg forkert?

(0^3 +1*0)-(-2^3+1*-2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2021 af ringstedLC

Flere ting, bla.

- Et udtryk kan ikke udenvidere give en ligning.

- Ligningens venstre side er ikke integralet af indmaden i udtrykket. Gør prøve, når du har integreret.


Svar #4
04. februar 2021 af MimiJac

Vil du prøve at regne den så jeg kan se hvordan du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2021 af ringstedLC

#6 fortsat: (-2)3, ikke -23 også selvom det her giver det samme.

Iøvrigt: Integranden er en glad parabel med toppunktet (0,1). En sådan parabel har ikke et negativt integrale i noget interval.

\begin{align*} (0^3+1\cdot 0)-(-2^3+1\cdot (-2)) &= \\ -(-8-2) &= 10 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2021 af KlausBous

Har brug for hjælp til mit spørgsmål på C-niveau mat. Er der nogle af jer kloge folk der vil hjælpe mig? 


Svar #7
04. februar 2021 af MimiJac

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. februar 2021 af Anders521

#4 Som start er det først led af integranden x2+1 er forkert integreret. Desuden skrives stamfunktionen af 1 blot x og ikke 1·x. 

#5 Rettelse: Integranden er ikke en parabel, det er dens graf derimod.


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. februar 2021 af KlausBous

Heyyyyyyyy kan nogle af jer hjælpe mig? Kig på spørgsmål i min profil som handler om anvendelse af andengradsligninger, TAK :)


Svar #10
04. februar 2021 af MimiJac

Kan i sige om denne er rigtig?:)

Bestem arealet af M. Den øvre grænse er 1, den nedre er 0

f(x)=e^x+2

F(x)=\int_{0}^{1}e^x+2x

(e^1+2*1)-(e^0+2*0)=4,72


Brugbart svar (1)

Svar #11
04. februar 2021 af ringstedLC

#4:

\begin{align*} \int \!a\,x^{n} &= a\cdot \tfrac{1}{1\,+\,n}\,x^{n\,+\,1}\;,\;n\neq -1 \\ \text{Pr\o ve}:\\ \bigl(a\,x^{n}\bigr)' &=a\,n\,x^{n\,-\,1} \\ \Bigl(a\cdot \tfrac{1}{1\,+\,n}\,x^{n\,+\,1}\Bigr)' &= a\cdot \tfrac{n\,+\,1}{n\,+\,1}\,x^{n\,+\,1\,-\,1} \\ &= a\,x^{n} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #12
04. februar 2021 af Anders521

#10

Det er forkert. Problemet er det samme som den foregående - integranden er forkert integreret. Brug din formelsamling, og find stamfunktionen til ex og x.


Brugbart svar (0)

Svar #13
04. februar 2021 af ringstedLC

#9

Heyyyyyyyy kan nogle af jer hjælpe mig? Kig på spørgsmål i min profil som handler om anvendelse af andengradsligninger, TAK :)

Lad være med at opfordre til det i andres tråde!

Din tråd skal nok blive set og sikkert blive besvaret.


Svar #14
04. februar 2021 af MimiJac

Så sådan??

\int_{0}^{1}e^x+k+2x+k


Brugbart svar (0)

Svar #15
04. februar 2021 af KlausBous

Jeg har et andet spørgsmål vedrørende mit spørgs om anvendelse af andengradsligninger på min profil! Har virkelig brug for hjælp. Undskyld hvis det forstyrrer nogle af jer :)


Brugbart svar (0)

Svar #16
04. februar 2021 af ringstedLC

#15: Det er meget muligt, men indse, at du kun spilder vores tid med disse "svar" i andres tråde.


Skriv et svar til: bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.