Matematik

integration

05. februar 2021 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej nogle som kan hjælpe mig med denne opgave :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2021 af mathon

Brug substitution
og sæt
                                  \small u=x^3-7

og dermed
                                  \small \small \mathrm{d}u=3x^2\, \mathrm{d}x\textup{ og }\int_{2}^{3}...\mathrm{d}x=\int_{1}^{20}...\mathrm{d}u


Svar #3
06. februar 2021 af maria2016

er x^3 -7 indre funktion


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2021 af mathon

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2021 af mathon

Har du styr på det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2021 af mathon

                     \begin{array}{llllll} \int_{2}^{3}\frac{3x^2}{x^3-7}\,\mathrm{d}x=\int_{2}^{3}\frac{1}{x^3-7}3x^2\,\mathrm{d}x=\int_{2}^{3}\frac{3x^2}{x^3-7}\,\mathrm{d}x=\int_{1}^{20}\frac{1}{u}\,\mathrm{d}u \end{array}


Svar #7
08. februar 2021 af maria2016

Mange tak det er virkelig et stort hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. februar 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{llllll} \int_{2}^{3}\frac{3x^2}{x^3-7}\,\mathrm{d}x=\int_{2}^{3}\frac{1}{x^3-7}3x^2\,\mathrm{d}x=\int_{1}^{20}\frac{1}{u}\,\mathrm{d}u \end{array}


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.