Matematik

Bestem komposanterne

06. februar 2021 af madsersej443345 - Niveau: A-niveau

Hej folkens. 

Jeg har to spørsgmål som jeg er i tvivl om hvordan jeg skal løse. For håber nogle kan hjælpe mig med at forstå den, så jeg ved hvordan disse opgaver skal løses fremover. Det lyder således. Spørgsmålene til opgaverne er de samme 

a) Bestem komposanterne F_x og F_y? 

b) Bestem komposanterne til F_x og F_y 

Jeg vedhæfter her opgaven som en fil. Så kan det ses tydligere hvad jeg mener 

Vedhæftet fil: Komposant beregning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2021 af ringstedLC

Kun én opgave (med underspørgsmål) pr. tråd-, Tak. Ellers bliver det let noget rod. Se fx bare dine spørgsmål; det er jo det samme. Desuden er word- og pdf dokumenter ikke så "populære", da et vedhæftet godt billede af hele opgaven er meget nemmere.

I begge opgaver skal du benytte:

\begin{align*} \overrightarrow{F}=\binom{F_x}{F_y} =\overrightarrow{e}_F\cdot \left | \overrightarrow{F} \right | \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem komposanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.