Fysik

Spændingsfaldet

09. februar 2021 af MarkRasm - Niveau: A-niveau

Jeg tror godt jeg ved b) men a) er jeg i tvivl om.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} \left |e \right |\cdot U=\frac{1}{2}\cdot m_e\cdot v^2\\\\ U=\frac{m_e\cdot v^2}{2\cdot \left |e \right |}=\frac{\left (9.10938\cdot 10^{-31}\;kg \right )\cdot \left ( 5.67\cdot 10^6\;\frac{m}{s} \right )^2}{2\cdot (1.60218\cdot 10^{-19}\;C)} \end{array}


Svar #2
09. februar 2021 af MarkRasm

Tak mathon jeg har lavet en analyse af billedet og jeg får en forskrift (andengrads). Hvordan kan jeg så bestemme størrelse og retning af det elektriske felt?

y=0.024x^2+0.0113x-0.0619


Skriv et svar til: Spændingsfaldet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.