Matematik

Bestemme amplituden i Maple

09. februar 2021 af mettela9 - Niveau: A-niveau

Hej

jeg ved ikke hvilkem kommando jeg skal bruge i maple for at angive amplituden og perioden i nedenstående opgave, og når jeg skal angive hvor graferne skærer x-aksen, skal jeg så også bruge en kommando eller aflæser jeg det bare på grafen?

Opgave:

Tegn vha CAS graferne for følgende funktioner:

f(x)=sin x       g(x)=sin(x+1/2π)      h(x)=sin(x-1)

Hvor skærer graferne x-aksen? Angiv amplituder og perioden

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af peter lind

se formel 127 og 128 side 23 i din formelsamling


Skriv et svar til: Bestemme amplituden i Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.