Matematik

Reducer udtrykket?

09. februar 2021 af JulieH004 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har det virkelig svært ved denne opgave, er der nogen som kan hjælpe med mig at løse den? Jeg er helt lost :[

Vedhæftet fil: 5.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

(a + b)2 + 2(b2 - ab) =

a2 + b2 + 2ab + 2(b2 - ab) = 

a2 + b2 + 2ab + 2b2 - 2ab =

a2 + 3b2


Svar #2
10. februar 2021 af JulieH004

#1

(a + b)2 + 2(b2 - ab) =

a2 + b2 + 2ab + 2(b2 - ab) = 

a2 + b2 + 2ab + 2b2 - 2ab =

a2 + 3b2

Hvilken formel bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Jeg bruger den ene af kvadratsætningerne.


Skriv et svar til: Reducer udtrykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.