Matematik

Bestem f(-1) og f'(-1)

11. februar 2021 af 1515mbs - Niveau: B-niveau

Er det så bare

f(-1)=-12

f'(-1)=-2

Eller gør jeg noget forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2021 af janhaa

f(-1)=2


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. februar 2021 af Anders521

#0 Det er forkert. Ifølge figuren er f (-1) = 2 og  f ' (-1) = 3/2


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. februar 2021 af janhaa

f'(-1) =3/2


Svar #4
11. februar 2021 af 1515mbs

#3

f'(-1) =3/2

Hvordan forklarer jeg dette forstår ikke hvordan du finder frem til det


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. februar 2021 af ringstedLC

#4: Aflæs hældningen af tangenten = f '(-1).


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. februar 2021 af Anders521

#4 Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil:Slope - Kopi.png

Svar #7
12. februar 2021 af 1515mbs

#6
#4 Se vedhæftet fil
Tusinde tak!!
Og ved f(-1) er det så bare fordi dens tilsvarende y værdi for x værdien -1 er 2?

Svar #8
12. februar 2021 af 1515mbs

Er det forkert at skrive at hældningen er 1,5 eller er det ligemeget?

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. februar 2021 af Anders521

#7 Ja.

#3 Nej, det er ikke forkert, om du skriver en brøk eller et decimaltal er op til dig.


Skriv et svar til: Bestem f(-1) og f'(-1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.