Matematik

ligning

11. februar 2021 af Emma914 - Niveau: A-niveau

Hej

jeg skal aflevere en matematikaflevering men kan ikke huske hvordan man regner det.

(3x+2)2=64

håber der er en der kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2021 af peter lind

Du uddrager bare kvadratroden på begge sider af lighedstegnet. Husk at ved at opløfte til anden potens skjuler fortegnet idet det altid bliver positiv


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2021 af janhaa

#0

Hej

jeg skal aflevere en matematikaflevering men kan ikke huske hvordan man regner det.

(3x+2)2=64

håber der er en der kan hjælpe :-)


3x+2 = \pm 8


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.