Matematik

Jeg har virkelig brug for hjælp!

16. februar 2021 af yaqub - Niveau: 8. klasse
De her tre skal skriver som ti potens. Jeg har været i lang tid men de her tre har været de sværeste for mig og jeg kan bare ikke finde ud af dem

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2021 af janhaa

a)

2,745*10^{-3}


Svar #2
16. februar 2021 af yaqub

Er der nogen der kan hjælpe med d)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2021 af janhaa

1,72 mia = 1,72 millioner?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2021 af ringstedLC

\begin{array} {llll} \text{a)}& 0.002745 &= 2.4745\cdot \tfrac{1}{1000} \\ &&= 2.4745\cdot \tfrac{1}{10^{3}}=2.4745\cdot 10^{-3} \\\\ \text{b)}& 19.520000 &= 1.9520000\cdot 10 \\ &&= 1.9520000\cdot 10^{1} \\\\ \text{d)}& 1.72\text{mia} &= 1.72\cdot 1.000.000.000 \\ &&= 1.72\cdot 10^{9} \end{align*}


Skriv et svar til: Jeg har virkelig brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.