Matematik

Nogle svære matopgaver

22. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 
Har døjet med disse i et par dage nu. Vil I hjælpe?
Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}\textbf{a)} \\&\int \left (6x^2-2x+1 \right )\mathrm{d}x=&2x^3-x^2+x+k\\\\\\ \textbf{b)}\\& A=\int_{1}^{3}\left (6x^2-2x+1 \right )\mathrm{d}x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2021 af AMelev

#0 Brug din formelsamling, så du er fortrolig med den til eksamen/prøver.

a) Side 27 (159)-(161) og side 26 (148) & (153)

b) Side 28 (169) og side 27 (163)


Skriv et svar til: Nogle svære matopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.