Matematik

Bestemmelse af førstekoordinat

22. februar 2021 af deihdeihawl (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg opgave b?


Svar #1
22. februar 2021 af deihdeihawl (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2021 af janhaa

b)

f(x) = g(x)

x = 0,518

x = 9,62


Svar #3
22. februar 2021 af deihdeihawl (Slettet)

#2

b)

f(x) = g(x)

x = 0,518

x = 9,62

Hvad er beregningerne? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2021 af janhaa

#3
#2

b)

f(x) = g(x)

x = 0,518

x = 9,62

Hvad er beregningerne? 


https://www.wolframalpha.com/input/?i=x%5E2-7x%2B12%3D12*sqrt%28x%29


Skriv et svar til: Bestemmelse af førstekoordinat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.