Matematik

Hvordan finder jeg ud af y når x er 0.20

24. februar 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Jeg har fundet ud af forskriften, som er f(x) = x := -4.7987*x + 5.1632 som er det samme som v^2 = a*h+b spørgsmål b siger så, hvad er hastigheden når bolden er 0.20 meter over gulvet, altså hvad er y når x er 0.20 

en ven siger til mig at jeg skal tage v^2 = kvadratroden af y altså f(x) er det rigtigt? eller hvordan kan jeg ellers løse den 

Vedhæftet fil: studieportalen.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2021 af ringstedLC

a) Lav lineær regression på data, OK!

b) Det er rigtigt.

\begin{align*} v^2 &= Mod(20)\;,\;v>0 \\ v &= \sqrt{Mod(20)} \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Du skriver: "v^2 = kvadratroden af y" Dette er ikke rigtigt, men:

v^2 = y og derfor er v= kvadratroden af y.


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg ud af y når x er 0.20

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.