Matematik

cirkel er givet ved ligningen

28. februar 2021 af Duksedreng - Niveau: B-niveau

Er i gang med en matematik opgave men sidder nu fast med opgave A, billed af opgave er vedhæft

mange tak på forhånd

Vedhæftet fil: Screenshot_29.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2021 af peter lind

a) Brug formel 73 side 14 i din formelsamling

b) Brug formel 69 side 14 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} (x-x_C)^2+(y-y_C)^2 &= r^2 \\ \Rightarrow r &=\;? \\ \Rightarrow C &=(?,?) \end{align*}

b)

\begin{align*} \text{Hvis }afst\,(C,P) &= r\quad \text{s\aa\,ligger\,\textit{P}\,p\aa\,cirklen} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: cirkel er givet ved ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.