Matematik

betstem f(0) og forklar hvad dette tal fortæller om græskarets vægt ( uden hjælpemidler)

01. marts 2021 af sandrai - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har denne opgave jeg ikke lige ved hvordan jeg skal gribe an. 

opgaven er vedhæftet 

Vedhæftet fil: græskar.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2021 af mathon

    \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& f(0)=\frac{300}{1+149\cdot 1}=2\;(kg)&\textup{0 dage efter 5. april dvs den 5. april} \end{array}


Svar #3
02. marts 2021 af sandrai

er det rigtig for mig at 300 er maksimum for udviklingen i grækaret vægt 


Svar #4
02. marts 2021 af sandrai

#2

    \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& f(0)=\frac{300}{1+149\cdot 1}=2\;(kg)&\textup{0 dage efter 5. april dvs den 5. april} \end{array}

jeg kan ikke se hvad der skal stå :-) 


Skriv et svar til: betstem f(0) og forklar hvad dette tal fortæller om græskarets vægt ( uden hjælpemidler)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.