Fysik

indespærret gas

01. marts 2021 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Hvis trykket P=2,88 Pa, stofmængden er n=2,25 mol, rumfanget er 4,00 m3. Hvad er så temperaturen af den indespærret gas?

Hvordan regner jeg denne??


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af peter lind

P*V = n*R*T hvor P er trykket, V er rumfanget, n er antal mol, R er gaskonstanen og T er temperaturen målt i grad Kelvin


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2021 af janhaa

#0

Hvis trykket P=2,88 Pa, stofmængden er n=2,25 mol, rumfanget er 4,00 m3. Hvad er så temperaturen af den indespærret gas?

Hvordan regner jeg denne??

pV = nRT

T = pV/nR


Svar #3
01. marts 2021 af MimiJac

Sådan her ?

T=\frac{0,0000288bar*4000L}{0,0831*2,25mol}=0,616 K


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2021 af janhaa

#3

Sådan her ?

T=\frac{0,0000288bar*4000L}{0,0831*2,25mol}=0,616 K

ja


Svar #5
01. marts 2021 af MimiJac

Tak :D


Skriv et svar til: indespærret gas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.