Matematik

Hvordan løser jeg denne her type opgave? (Vedhæftet fil)

05. marts 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Hovordan løser jeg denne her type opgave? er ret blank for hvor jeg skal begynde

Vedhæftet fil: nini.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2021 af janhaa

f ' (x) = 0 => max/min for f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2021 af mathon

                            \small \small \begin{array}{llllll} \textup{i intervallet }\left [ -3;-2 \right [\textup{ er f aftagende}\\\\ \textup{i intervallet }\left ] -2;3 \right [\textup{ er f voksende}\\\\ \textup{i intervallet }\left ] 3;5 \right [\textup{ er f aftagende}\\\\ \textup{i intervallet }\left ] 5;6 \right ]\textup{ er f voksende} \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg denne her type opgave? (Vedhæftet fil)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.