Fysik

Fysik opgave - mod betaling

07. marts 2021 af lottepotte92 - Niveau: C-niveau

Hej
Jeg har en fysik opgave med ca 6 spørgsmål, og er ret så lost. 
Er der nogle der mod betaling vil løse opgaven for mig, hvis jeg sender den på mail?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af janhaa

send spm inn her :=)


Svar #2
07. marts 2021 af lottepotte92

Har vedhæftet fil :)

Vedhæftet fil:fysik prøve.docx

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2021 af janhaa

2. 

a)

Ek = 0,5mv2

b)

F = ma


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. marts 2021 af janhaa

4a) Ep = mgh

b) Ek = 0,5mv2


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. marts 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{5)}\\& \textbf{a)}\\&& t=\frac{E}{P}=\frac{11\cdot 10^9\cdot Wh}{3.3\cdot 10^{\, 6}\;\frac{Wh}{h}}=3333.333\;h=139\;\textup{d\o gn}\\\\& \textbf{b)}\\&& m=\frac{11\cdot 10^9\cdot 3600\;J}{98.2\;\frac{J}{kg}}=4.033\cdot 10^{11}\;kg\sim 4.033\cdot 10^{11}\;L=4.033\cdot 10^{8}\;m^3 \end{array}


Svar #6
07. marts 2021 af lottepotte92

Tusinde tak. Mathon, kan jeg få din e-mail, hvis du har tid og lyst til at lave min opgave? Mod betaling selvfølgelig :D 


Skriv et svar til: Fysik opgave - mod betaling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.