Matematik

En funktion f er løsning til differentialligningen

07. marts 2021 af Janne91 - Niveau: A-niveau

Jeg har en masse af disse opgaver.

Er der en som vil løse denne med udregninger, så jeg kan se hvordan jeg skal gøre?

Det falder mig desværre ikke nemt :(

På forhånd tak

Vedhæftet fil: differen.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af janhaa

a)

y ' = 18

y_t-9=18(x-2)\\ \\ y_t=18x-27


Svar #3
07. marts 2021 af Janne91

Det blev jeg ikke meget klogere af. Vil du forklare hvad du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2021 af janhaa

#3

Det blev jeg ikke meget klogere af. Vil du forklare hvad du gør?

that's your job :=)


Skriv et svar til: En funktion f er løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.