Matematik

arealet af en trekant

11. marts 2021 af Ca12345 - Niveau: 7. klasse

Hej :) 

kan I hjælpe mig med at besvare disse spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af ringstedLC

- Vedhæft et godt billede af opgaven - nej tak til Word/pdf dokumenter.

- 1. G på niveau ... (ikke 7. kl.).


Svar #2
11. marts 2021 af Ca12345

okay undskyld men kan du hjælpe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2021 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{Opgave 3}\\& \textbf{a)}\\&& \textup{sign}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 3\\-5 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} -2\\2 \end{bmatrix} \right ) \right )\\\\\\& \textbf{b)}\\&& \textup{sign}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 1\\7 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} -14\\2 \end{bmatrix} \right ) \right )\\\\\\& \textbf{c)}\\&&\textup{sign}\left ( \textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} 4\\3 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 4\\5 \end{bmatrix} \right ) \right )\\\\\\ && -1\Leftrightarrow \textup{ stump vinkel}\\\\&& +1\Leftrightarrow \textup{ spids vinkel} \end{array}


Svar #4
11. marts 2021 af Ca12345

hvilken betydning højden og grundlinjen har for trekantens areal? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. marts 2021 af mathon

                                    \small T=\tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g


Skriv et svar til: arealet af en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.