Matematik

Bestem regneforskrifter

12. marts 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

f(x) er 5 større end x

f(x) er 1 mindre end x

f(x) er det tre dobbelte af x

f(x)er det halve af x minus 2

Jeg tjener 50kr. mere end Bo

Jeg får 6kr. mindre end Lene


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2021 af mathon

                  \small \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{1)}\\&& f(x)=x+5\\\\ \textbf{2)}\\&& f(x)=x-1\\\\ \textbf{3)}\\&& f(x)=3\cdot x\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2021 af AMelev

5) x = Bos indtægt/ kr og y = f(x) = min indtægt/ kr. y = ....

6) x = Lenes indtægt/ kr og y = f(x) = min indtægt/ kr. y = ....


Skriv et svar til: Bestem regneforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.