Matematik

Haster inden mandag! Modulus - Maple

17. marts 2021 af WMC - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg får nogle udsagn med modulus og skal finde ud af om de er sande. 

F.eks. a ≡ b (mod 7 ) ⇒ a ≡ 7b ( mod 7 )

Hvordan kan jeg regne dette ud med Maple?

Jeg har vedhæftet et opgaveeksempel. 


Svar #1
17. marts 2021 af WMC

Filen blev ikke vedhæftet ordenligt, så prøver lige igen. 

Vedhæftet fil:Modulus.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2021 af janhaa

11)

2x = 4 (mod 10)

2x = 14 (mod 10)

x = 7 (mod 5)

x= 2 (mod 5)

x= 2, 7, 12, 17, 22


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2021 af janhaa

-5 = 5 (mod 10)  => true

-7 = 7 (mod 10) => false

6 = 106 (mod 5) => true

6 = 106 (mod 6) => false


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2021 af AMelev

Hvorfor vil du bruge Maple til alt, når du bare kan bruge dit hoved og evt. et stykke papir?

Hvis du absolut vil så google modulus maple.

Det gælder også de fleste af dine øvrige spørgsmål.

Og drop det ligegyldige/irriterende "Haster inden ...!" i titlen


Skriv et svar til: Haster inden mandag! Modulus - Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.