Matematik

reducere et udtryk

17. marts 2021 af unicornforever - Niveau: B-niveau

har nemlig intet idea om hvordan jeg reducere udtrykket  2a·b + (a-b)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2021 af mathon

                                         \small (a-b)^2=a^2-2ab+b^2


Svar #2
17. marts 2021 af unicornforever

#1

                                         \small (a-b)^2=a^2-2ab+b^2

men dette er jo et helt andet udtryk? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2021 af janhaa

#0

har nemlig intet idea om hvordan jeg reducere udtrykket  2a·b + (a-b)^2


=a^2+b^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2021 af ringstedLC

#0: Opdatér din profil!

Ved reduktion (og ligninger): Se efter noget som du genkender eller som du finder i formelsamlingen.


Skriv et svar til: reducere et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.