Matematik

Hvordan er regne-processen for at isolere k i følgende ligning

18. marts 2021 af Kimhungy - Niveau: C-niveau

14 = (0,21875 * k)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2021 af Quarr

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2021 af ringstedLC

#0: Dividér med koefficienten for k på begge sider af lighedstegnet:

\begin{align*} 14 &= 0.21875\cdot k \\ \frac{14}{0.21875} &= \frac{0.21875\cdot k }{0.21875} \\ k &= \frac{14}{0.21875} = \end{align*}


Skriv et svar til: Hvordan er regne-processen for at isolere k i følgende ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.