Fysik

Cosinus Phi udregning

22. marts 2021 af Steenholdt18 - Niveau: C-niveau

Hvordan regner man cos phi ud?

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& \cos(\varphi)=&\frac{340\;W}{400\;W}=\frac{17}{20}=0.85\\\\ \textbf{b)}\\& \sin{\varphi}=&\sqrt{1-\cos^2(\varphi)}=\sqrt{1-0.85^2}=\sqrt{1-0.7225}=\sqrt{0.2775}\\\\& \textup{reaktiveffekt:}&\left ( 400\;W \right )\cdot \sin(\varphi)=\left ( 400\;W \right )\cdot \sqrt{0.2775}=210.713\;W \end{array}


Skriv et svar til: Cosinus Phi udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.