Matematik

Sandsynlighed

06. april 2021 af desire123 - Niveau: Universitet/Videregående

Forstår ikke hvordan man skal udregne følgende sandsynligheds opgave:

Hvad er sandsynligheden for, at mere end 70 ud af 250 klager bliver imødekommet?

Hvis der bliver antaget at en ud af fem klager imødekommes 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2021 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 250 og p = 1/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2021 af AMelev

X = antal klager, der imødekommes
X ~ b(250,1/5)

P(X > 70) = 1 - P(X ≤ 70)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.