Matematik

VINKLER

12. april 2021 af yaqub - Niveau: 8. klasse

De to grønne linjer er parallelle.
Trekanten, som linjerne danner, er ligebenet.

jeg har virkelig brug for hjælp hurtigt

hvad er vinkel a,b, og c????

Vedhæftet fil: vinkler.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2021 af PeterValberg

Forudsat at de to grønne linjer er parallelle:

A = 180º - 65º

2C + B = 180º   ⇔   B = 180º - 2C

A = B + C = 180º - 2C + C = 180º - C   ⇔   C = 180º - A

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2021 af PeterValberg

Eller:

A = 180º - 65º

B = 180º - 2·65º

C = A - B

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: VINKLER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.