Matematik

Areal af trekant

12. april 2021 af aya111 - Niveau: C-niveau

Hej hvordan regner man arealet af trekanten når a=8 og b=6


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2021 af PeterValberg

Er det de eneste oplysninger, du har omkring trekanten ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. april 2021 af aya111

Har vedhæftet billede

Vedhæftet fil:betragt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2021 af PeterValberg

Da den er retvinklet, kan du beregne arealet som en hal gange a gange b
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
12. april 2021 af aya111

hejsa kan du være mere specifik er det så 4*3= 12 er arealet så 12?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2021 af PeterValberg

Du skal lige gange med en halv, så 6
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. april 2021 af PeterValberg

Du skal lige gange med en halv, så 6
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april 2021 af PeterValberg

Se bort fra #5 og #6 jeg var lige hurtig nok på "aftrækkeren"
Arealet er selvfølgelig 12

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. april 2021 af iznothing

For god ordens skyld, så er arealet vel 24 og ikke 12? 6*8=48 og 48*0,5=24.


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. april 2021 af PeterValberg

#8 Ja, selvfølgelig, det gik da hel galt med de tal XD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.