Fysik

Mekanisk arbejde-

14. april 2021 af louise2214 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har prøvet en del kraft af på denne opgave nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Fysik. 12-02-2020.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter din opgavetekst

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2021 af PeterValberg

Du kunne jo vælge det laveste punkt af pendulets bane
som nulpunkt for den potentielle energi, der kan bestemmes som:

E_{pot}= m\cdot g\cdot h

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textup{Loddets fart i}\\ \textup{laveste banepunkt:}\\&& \frac{1}{2}\cdot m\cdot v^2=m\cdot g\cdot h_{\textup{start}}\\\\&& \frac{1}{2}\cdot v^2= g\cdot h_{\textup{start}}\\\\&& v=\left (\left ( 2\cdot g\cdot h_{\textup{start}} \right ) \right )^{\frac{1}{2}} \end{array}


Skriv et svar til: Mekanisk arbejde-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.