Matematik

Funktioner

08. maj 2021 af Signebenttsen - Niveau: C-niveau

Jeg har svært ved, at løse denne ligning. Håber i kan hjælpe

Vedhæftet fil: matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll}&& g(x)=\left\{\begin{array}{lll} x^2-4x+6&\textup{ for }x\leq5\\ -x+16&\textup{ for }x>5 \end{array}\right.\\\\\\&& g(x)=6\quad \wedge\quad x\leq 5\\\\&& x^2-4x+6=6\\\\&& x=0\\\\\\&& g(x)=-x+16=6\quad \wedge\quad x>5\\\\&& x=10\\\\\\ & \textup{L\o sning:}\\&& x=\left\{\begin{matrix} 0\\10 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.