Matematik

Løs ligning f(x)=g(x)

08. maj 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal lave denne opgave på papir. 

Jeg har aflæst x til at være 1 og 5.

Hvad skal jeg ellers lave for at færdiggøre opgaven?

Vedhæftet fil: opgave 88 i.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2021 af ringstedLC

Mål/tæl afstanden (fra x- og y-aksen) til skæringspunkterne.

På min skærm viser en lineal 1 cm til x = 1, men ikke 5 cm til den anden x-værdi.

\begin{align*} f(x) &= g(x)\Rightarrow x\in\left \{ 1;? \right \} \end{align*}


Svar #2
08. maj 2021 af ENERQIA (Slettet)

#1

Mål/tæl afstanden (fra x- og y-aksen) til skæringspunkterne.

På min skærm viser en lineal 1 cm til x = 1, men ikke 5 cm til den anden x-værdi.

\begin{align*} f(x) &= g(x)\Rightarrow x\in\left \{ 1;? \right \} \end{align*}

Jeg har det svært ved at se det, men er det ikke 4/5 cirka?

Og skal man ikke kun finde x, ikke y ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2021 af ringstedLC

#2
#1

Mål/tæl afstanden (fra x- og y-aksen) til skæringspunkterne.

På min skærm viser en lineal 1 cm til x = 1, men ikke 5 cm til den anden x-værdi.

\begin{align*} f(x) &= g(x)\Rightarrow x\in\left \{ 1;? \right \} \end{align*}

Og skal man ikke kun finde x, ikke y ?

Jo, det var en "ups".

#2

Jeg har det svært ved at se det, men er det ikke 4/5 cirka?

Jeg målte afstanden til 4. Og ja, millimeterpapir egner sig ofte ikke til computerskærme.


Skriv et svar til: Løs ligning f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.