Matematik

differentiering

09. maj 2021 af megadoom123 - Niveau: B-niveau

Kan dette passe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2021 af mathon

       Ja.


Svar #2
09. maj 2021 af megadoom123

Benyttes der af kædereglen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2021 af ringstedLC

#2: Det gøres brug af produktreglen:

\begin{align*} f(x) &= g(x)\cdot h(x) \\ f'(x) &= g'(x)\cdot h(x)+g(x)\cdot h'(x) \\ &= (2x+3)\cdot \ln(x)+(x^2+3x)\cdot \tfrac{1}{x} \\ f'(1) &= 5\cdot 0+4\cdot 1=4 \end{align*}

Kædereglen er til sammensatte funktioner


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.