Matematik

Hjælp til funktion

16. maj 2021 af Sara3838 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen som kan forklare mig, hvordan man laver den her opgave .

Jeg har vedhæftet opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2021 af janhaa

f '(x)=3x^2+6x+1=4\\ x^2-2x+1=0\\ x=1


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2021 af ringstedLC

#0: t har ligningen:

\begin{align*} y &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ &= f'(x_0)\cdot x-f'(x_0)\cdot x_0+f(x_0) \\ &= \underset{a_t}{\underbrace{f'(x_0)}}\cdot x+\underset{b}{\underbrace{\bigl(-f'(x_0)\cdot x_0+f(x_0)\bigr)}} \\a_t=4\Rightarrow y&= 4x+b \\ f'(x_0)={\color{Red} -}\,3{x_0}^2+6x_0+1 &=4 \\x_0 &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.