Matematik

Hvordan løser man disse intergral opgaver?

17. maj 2021 af FillipWiller - Niveau: B-niveau

Hej derude:)

Hvordan løser man disse opgaver i den vedhæftede fil?

Tak på forhånd :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2021 af Januar2021 (Slettet)

Her er 2 første opgaver

354 c

f(x) = 5√x omskriv til x0,2

F(x) = 1· (x1+0,2) / 1,2  = 0.83 · x 1,2 + C

354 d

f (x) = 1/ (5√x) omskriv til x-0,2

F (x) = 1· (x 1+0,2) / 0.8  = 1,25 · x0,8 + C


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2021 af Januar2021 (Slettet)

opgave 355 c

f(x) = cos x -1

F(x) = sin x -x + C

opgave 355 d

f(x) = sin x - cos x 

F ( x) = - cos x -sin x + C


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2021 af Januar2021 (Slettet)

opgave 356 a

f ( x ) = 4 x2 

F ( x) = (4/3) x3 + C

opgave 356 b

y = (4/3) x3 + C 

72 = (4/3) · 33 + C

36 = C

Stamfunktion der går gennem punktet (x,y) =  ( 3 , 72 ) er 

 F(x) = ((4/3) · x3 ) + 36 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2021 af Januar2021 (Slettet)

#1 rettelse i sidste linje, der skal stå   (x1-0,2)

H)er er 2 første opgaver

354 c

f(x) = 5√x omskriv til x0,2

F(x) = 1· (x1+0,2) / 1,2  = 0.83 · x 1,2 + C

354 d

f (x) = 1/ (5√x) omskriv til x-0,2

F (x) = 1· (x 1-0,2) / 0.8  = 1,25 · x0,8 + C


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2021 af AMelev

#0 Husk kun én opgave pr. tråd, så det hele ikke bliver rodet sammen.
                              
Ad 354 C. Der er en fejl, dx skal stå uden for rodtegnet.
C & D Benyt det udvidede potensbegreb \sqrt[q]{x^p}=x^{\frac{p}{q}} samt integralet af potensfunktion \int x^adx=\frac{1}{a+1}\cdot x^{a+1}

355 Anvendelse af integrationstegler for f ± g samt ubestemte integraler af cos, sin og k (find dem i bog eller formelsamling, hvis du har en). 
NB! Der mangler parentes om integranderne.

356 A Samtlige stamfunktioner er F(x)=\int f(x)dx +c
Benyt integrationsreglen for k·f, hvor k er en konstant samt integralet af potensfunktion. 

B Indsæt (x,F(x)) = (3,72) og løs ligningen mht. c


Skriv et svar til: Hvordan løser man disse intergral opgaver?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.