Matematik

Bestem

22. maj 2021 af pernilleolehansen - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til opgaven som er vedhæftet.

Mvh

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2021 af ringstedLC

Se FS (Forsamling)!


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2021 af janhaa

I=\int (4x^3+8x)\,dx = x^4+4x^2+c

så sett inn grenser...


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2021 af janhaa

Med \,\,grenser:\\ \\ I=27


Svar #4
22. maj 2021 af pernilleolehansen

hvilken funktion har mine grænser og kan du uddybe lidt mere hvad det er du gør


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2021 af mathon

       \small \small \begin{array}{llllll}&& \int_{1}^{2}\left ( 4x^3+8x \right )\mathrm{d}x=\left [ x^4+4x^2 \right ]_{1}^{2}=2^4+4\cdot 2^2-\left ( 1^4+4\cdot 1^2 \right )= 16+16-5=27 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2021 af ringstedLC

#4: Grænserne afgrænser den del af grafen, det bestemte integrale udgør:

Vedhæftet fil:__0.png

Skriv et svar til: Bestem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.