Matematik

Eksponentiel funktion

28. maj 2021 af Samfundsfagsfidusen - Niveau: C-niveau

Hej.
Er der nogle der ved hvordan man løser opgave b i denne opgave?

Tak på forhånd:-)

Vedhæftet fil: Eksponentielfunktion.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2021 af AMelev

Sørg lige for, at uddannelse/niveau er korrekt

                       .

Hvad har du selv fundet ud af?

a) Du kan vel godt aflæse f(0), ikke?

b) Se formelsamlingen, som der er linket til i din forrige opgave side 16 (81) inkl. figur.

Vedhæftet fil:Udklip-1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2021 af PeterValberg

a)\quad f(0)=3

b)\quad f(8)=T_2\cdot f(0)=2\cdot 3=6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2021 af AMelev

Ad #2 Skrivefejl i b) f(8) = 2·f(0) = ..., da f(8) = f(0 +T2)


Svar #4
28. maj 2021 af Samfundsfagsfidusen

Jeg forstår ikke helt hvad i mener?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2021 af ringstedLC

Fordoblingskonstanten T2 = 8. Det vil sige, at når x bliver 8 større, så fordobles f(x), uanset hvad den oprindelige x-værdi er:

\begin{align*} f(8) &= f(0+8) \\&=f(0+T_2)\\&=2\cdot f(0)\\&=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.