Fysik

Bil på bakke

29. maj 2021 af Jonas1219 - Niveau: B-niveau

Hvordan løses spørgsmål c og d i den vedhæftede fil?

Vedhæftet fil: unknown.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2021 af MandenMedMangeHatte

c) Tegn et kraftdiagram.

d) Fres = mares = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{d)}\\&& F_{res}=m\cdot g\cdot \sin(\alpha)-\mu\cdot m\cdot g\cdot \cos(\alpha)\\\\& \textup{holdende bil:}&F_{res}=m\cdot g\cdot \sin(\alpha)-\mu\cdot m\cdot g\cdot \cos(\alpha)=0\\\\&& \sin(\alpha)-\mu\cdot \cos(\alpha)=0\\\\&& \tan(\alpha)=\mu\\\\\\&& \mu=\tan(4\degree)=0.07 \end{array}


Skriv et svar til: Bil på bakke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.