Kemi

Stofmængdeberegning (bilag)

30. maj 2021 af nerwaynerway - Niveau: C-niveau

Hej, 

Hvad ville man kunne fortælle ud fra bilaget her? 

Hvis jeg selv skulle sige noget, så kan man se ud fra Hg,Cu og C at massen er udregnet, da vi kender n og M som kan findes ved hjælp af det periodiske system man så n xM=m 

Man kan derefter finde H2o og C6H12O6 ved det periodiske system og ange med 1 mol for at finde massen.. 

Er det korrekt? hvis ja, hvad kan man ellers sige ud fra billedet 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2021 af janhaa

intet bilag


Svar #2
30. maj 2021 af nerwaynerway

ups!


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2021 af janhaa

tja, n = 1 mol \,\,H_2O har molar mass M= 18 g/mol.

M = m/n

m = M*n = (18 g/mol) * 1 mol = 18 g water

similar for Cu, C and sugar


Svar #4
30. maj 2021 af nerwaynerway

Det er præcis det jeg mener. Men er det bare det? Jeg tænker det virker meget simpelt :P 


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2021 af janhaa

#4

Det er præcis det jeg mener. Men er det bare det? Jeg tænker det virker meget simpelt :P 

yes, it's very simple :=)


Svar #6
30. maj 2021 af nerwaynerway

okay jeg tror bare jeg overtænker. Men tusind tak :D 


Skriv et svar til: Stofmængdeberegning (bilag)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.