Fysik

Opdrift - beregn opdriften på ballonen

31. maj 2021 af Michaelaaa - Niveau: B-niveau

En ballon er  fyldt med hydrogen. Ballonens volumen er 2,00 L. Ballonen befinder sig i en atmosfære af nitrogen (N2) med densiteten 1,25 kg/m^3. Beregn opdriften på ballonen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2021 af janhaa

F=\rho g V =1,25*9,82*(2*10^{-3})\,N=0,0246\,N


Svar #2
01. juni 2021 af Michaelaaa

Har fået det samme #1 ! Men er det bare det så? Er det ikke brug for mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2021 af janhaa

#2

Har fået det samme #1 ! Men er det bare det så? Er det ikke brug for mere?

Opdriften er tyngden af den fortrængte N2(g)


Skriv et svar til: Opdrift - beregn opdriften på ballonen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.