Fysik

Opgave Fjernstyret bil

02. juni 2021 af Superbest - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave? :)

Tak på forhånd :)

file:///C:/Users/katri/Downloads/Opgave%20Fjernstyret%20bil.pdf


Svar #1
02. juni 2021 af Superbest

Andet link :)

Vedhæftet fil:fjernbil.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #2
02. juni 2021 af MandenMedMangeHatte

Opgaven giver ikke mening. Det oplyses at batteriet har et spændingsfald på 1.5V, men når bilen kører er spændingsfaldet over batteriet er 1.3V.

Der menes nok at spændingsfaldet over belastningen er 1.3V, men det kan jo ikke vides.

Meget dårligt formuleret opgave. Sikkert af en ikke så god fysiklærer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2021 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} U_\textup{pol} &= U_0-R_\textup{i}\cdot I\Rightarrow R_\textup{i}=\;? \end{align*}

b)

\begin{align*} P &= I\cdot U \\ &= I\cdot I\cdot R\;,\;U=I\cdot R \\ P_\textup{tab} &=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2021 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. juni 2021 af Eksperimentalfysikeren

#0: Hvad er det, du vil vide? Hvad har du selv fundet ud af?


Skriv et svar til: Opgave Fjernstyret bil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.